![]() |
![]() |
![]() |
|
Akropolis'te heyecan dorukta Avrupa'nın en kırıcı ve zorlu etaplarına sahip 400 kilometrelik Akropolis Rallisi, bugün başlıyor. Toyota-Mobil Türk takımı, bu büyük yarış öncesinde zirveyi hedeflerken, FIA Takımlar Kupası klasmanında altıncı durumda bulunan Volkan Işık, bu kez oldukça iddialı. Toprak rallilerde başarılı olan Işık, takım arkadaşları Toyota Suudi takımından Bakhashab ve Toyota İsveç takımından Radstrom'un kendisini çok zorlayacağını belirtti. Sainz'in işi zor Monte Carlo rallisinde yeni ekibi Toyota için mükemmel bir zafer kazanan ve sıralamada iki puan farkla lider olan ünlü İspanyol sürücü Carlos Sainz ise, sıralamada ikinci durumda bulunan Colin McRae ile çok çetin bir mücadeleye girecek.
[Yorum] [Dış Haberler] [Ekonomi] [Borsa/Finans] [Spor] [Kültür/Sanat] [Arka Sayfa] [Yazarlar] |
Bu konuda paylaşacağınız görüşleriniz var mı? Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Etkileşimli okurluğun sınırları bu sayfada beliriyor.
|
|
Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bu site en iyi Netscape 3.0 veya üstü ile görüntülenebilir. 800x600 çözünürlük tavsiye edilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz.
|
Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız |