![]() |
![]() |
![]() |
|
Eylem 'cep'te ANKARA - İstanbul'dan Ankara'ya kadar yürüyen türbanlı öğrenciler Abdi İpekçi Parkı'nda eylemlerini sürdürürken, bir kısmı da Meclis'te destek aradı. Türbanlı öğrencilerden biri TBMM'deki görüşmeler sırasında gelişmeleri sürekli 'bir yerlere' aktardı. CHP, türbanlı öğrencilerle görüşmeyi reddederken, öğrenciler son görüşmeyi DSP Grup Başkanvekili ile yaptı. Cep telefonlu öğrenci, diğer arkadaşları görüşme için içeri girerken telefonla yine 'birileriyle' görüşüyordu. Meclis polislerinden biri öğrenciyi içeri girmesi yönünde uyarıncaya kadar telefonla bilgi aktarımı sürdü. (Radikal)
[Yorum] [Dış Haberler] [Ekonomi] [Borsa/Finans] [Spor] [Kültür/Sanat] [Arka Sayfa] [Yazarlar] |
Bu konuda paylaşacağınız görüşleriniz var mı? Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Etkileşimli okurluğun sınırları bu sayfada beliriyor.
|
|
Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bu site en iyi Netscape 3.0 veya üstü ile görüntülenebilir. 800x600 çözünürlük tavsiye edilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz.
|
Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız |