Radikal-online Sanal Kütüphanesi için tıklayınız...


Başkente yeni çöplük

ANKARA - Sincan Çadırtepe'deki Çöp Depolama Alanı'nın ilk bölümü dün hizmete açılırken, yıllardır başkentin çöplerinin döküldüğü ünlü Mamak Çöplüğü kapatıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Altı bölümden oluşan yeni çöplüğe iki trilyon lira harcadık. Tıbbi atıklar ve katı atıklar ayrı yerlerde gömülerek üstleri kapatılacak. Yeni çöplük alanı Ankara'nın 30 yıllık ihtiyacını karşılayacak kapasitededir" dedi. (aa)

RADİKAL ONLINE OKUR ANKETİ
Bu haberi doyurucu buluyorum --------------->
Bu haberi yeterli buluyorum -------------------->
Bu haberi yetersiz buluyorum ------------------>
Bu haberi taraflı buluyorum --------------------->
    

[Ana Sayfa] [İnsan] [Yaşam] [Türkiye] [Politika]
[Yorum] [Dış Haberler] [Ekonomi] [Borsa/Finans]
[Spor] [Kültür/Sanat] [Arka Sayfa] [Yazarlar]


 

Bu konuda paylaşacağınız görüşleriniz var mı? Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Etkileşimli okurluğun sınırları bu sayfada beliriyor.
TIKLAYIN !

 
Yukarı  Yukarı Çık

Geri  Geri Dön

Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bu site en iyi Netscape 3.0 veya üstü ile görüntülenebilir. 800x600 çözünürlük tavsiye edilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz.
 

Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız