![]() |
![]() |
![]() |
|
|
20 Ağustos 1998
vitrinDardanel - Tropik iklimlerin serinletici lezzeti Ananas, Dardanel tarafından 567 mililitrelik yeni ambalajında satışa sunuldu. Ambalajın içerisinde 10 dilim ananas bulunuyor. Kellogg's - Dünyanın ilk mısır gevreği (corn flakes) Kellogg's 100. yaşını Amerika'da bir Cereal City (Gevrek Kent) kurarak kutladı. Cereal City, araştırma ve öğrenme merkezi olarak kullanılacak. Acer - Dünyanın üçüncü büyük PC üreticisi olan Acer, özellikle ev pazarında yoğun ilgi gören multimedya bilgisayarı Aspire'ı yeniliyor. Nokia - Nokia'nın teknolojiyle sanatsat çizgileri birleştiren yeni cep telefonu Nokia 8810, Nokia Türkiye Distribütörü Başarı Elektronik tarafından dünya pazarları ile aynı anda Türkiye'de satışa sunuluyor. Warp - İçerdiği doğal aktif maddeler sayesinde özellikle merkezi sinir sistemini uyararak konsantrasyonu artıran Warp, 25-35 yaş arası gençler tarafından tercih ediliyor. Çarşı - Migros Alışveriş Merkezi'de toplam 4 bin 600 metrekarelik bir alanda hizmet veren Çarşı Mağazası, 35 bin çeşit ürünü ile Beylikdüzü'nde yaşayanların yeni mekânı haline geldi. Swıssotel - Değişik ülkelerin kültürlerini tanıtmak amacıyla Swissotel-The Bosphorus Cafe Suisse Restoranı'nda geleneksel olarak düzenlenen Brezilya Yemekleri Festivali 30 Ağustos'a kadar devam edecek. Elidor - Multivitaminli Elidor'un saç kremleri yenilenen formülleri ile yaz aylarında güneş ışınları, deniz ve havuz gibi olumsuz dış etkenlerden yıpranan saçlar için tam bir koruma sağlıyor.
[Yorum] [Dış Haberler] [Ekonomi] [Borsa/Finans] [Spor] [Kültür/Sanat] [Arka Sayfa] [Yazarlar] |
Bu konuda paylaşacağınız görüşleriniz var mı? Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Etkileşimli okurluğun sınırları bu sayfada beliriyor.
|
|
Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bu site en iyi Netscape 3.0 veya üstü ile görüntülenebilir. 800x600 çözünürlük tavsiye edilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. |
Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız |