Radikal-online Sanal Kütüphanesi için tıklayınız...


20 Ağustos 1998

Taffarel idmanı yarıda bıraktı

Galatasaray, Kocaelispor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana, milli maçları için ülkelerine giden Popescu ile Filipescu katılmazken, tek pas çalışması sırasında adalesinde sertleşme hisseden Brezilyalı kaleci Taffarel, idmanı yarıda bıraktı. Kulüp Doktoru Burhan Uslu, Taffarel'in sakatlığının önemli olmadığını, bu oyuncunun tedbir amacıyla çalışmayı yarıda bıraktığını söyledi.
Öte yandan, NBA'in Houston Rockets takımına transfer olan Efes Pilsen'in eski oyuncusu Mirsad Türkcan, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman yaptı. Özel olarak tuttuğu antrenörüyle birlikte çim sahada çalışan Mirsad, Fatih Terim ve Tugay ile de bir süre görüştü.

RADİKAL ONLINE OKUR ANKETİ
Bu haberi doyurucu buluyorum --------------->
Bu haberi yeterli buluyorum -------------------->
Bu haberi yetersiz buluyorum ------------------>
Bu haberi taraflı buluyorum --------------------->
    

[Ana Sayfa] [İnsan] [Yaşam] [Türkiye] [Politika]
[Yorum] [Dış Haberler] [Ekonomi] [Borsa/Finans]
[Spor] [Kültür/Sanat] [Arka Sayfa] [Yazarlar]


 

Bu konuda paylaşacağınız görüşleriniz var mı? Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Etkileşimli okurluğun sınırları bu sayfada beliriyor.
TIKLAYIN !

 
Yukarı  Yukarı Çık

Geri  Geri Dön

Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bu site en iyi Netscape 3.0 veya üstü ile görüntülenebilir. 800x600 çözünürlük tavsiye edilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz.
 

Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız