Radikal-online Sanal Kütüphanesi için tıklayınız...


20 Ağustos 1998

Fener'e af, bir sonraki toplantıya kaldı

İSTANBUL - Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün yaptığı toplantısında daha önce Türkiye Kupası'ndan ihraç edilen Fenerbahçe'nin affını görüştü ancak bir karara varamadı. Kamuoyundaki beyanların tartışıldığı toplantıda karara varılamayış nedeni olarak mazeret bildirip toplantıya katılmayan 3 üyenin gelmeyişi gösterildi.
2 saat süren toplantı sonunda yapılan yazılı açıklamada Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'na iştirak edip etmeyeceğinin gelecek toplantıda ele alınacağı bildirildi. Sızan haberlere göre Fenerbahçe'nin, Federasyonun bir sonraki toplantısında kesinlikle affedileceği de öğrenildi.
Diğer kararlar
Federasyon'un Yönetim Kurulu'nun dünkü toplantıda aldığı diğer kararlar ise şöyle:
1- Genç ve Ümit Takımlara menacer olarak Teoman Nazif atandı.
2- 2000 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının tarih ve yerleri belirlendi:
4 Eylül 1998: Türkiye-K.İrlanda Ümit Milli-İsmetpaşa Stadı, 5 Eylül 1998: Türkiye-K. İrlanda A Milli-Ali Sami Yen Stadı, 9 Ekim 1998: Türkiye-Almanya Ümit Milli-İsmet Paşa Stadı, 10 Ekim 1998: Türkiye-Almanya A Milli-Bursa Atatürk Stadı, 13 Ekim 1998: Türkiye-Finlandiya Ümit Milli-İnönü Stadı, 14 Ekim 1998: Türkiye-Finlandiya A Milli-Ali Sami Yen Stadı
3- Genç Milli Takımımız 22-31 Ağustos tarihlerinde Balkan Şampiyonası'na katılacak.
4- 17 Yaşaltı 26 Ağustos'ta Biga'da 28 Ağustos'ta Çanakkale 18 Mart Stadı'nda Makedonya Genç Milli Takımı ile iki özel maç yapacak.
5- 16 Yaşaltı Genç Milli Takımı 22Ağustos'ta Katar'a gidecek iki özel maç yapacak.
6- Bayan Milli Takımımız 26-28 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da, Fas ile iki maç yapacak.
7- 18 yaşaltı Genç Milli Takımımız 7 Eylül'de Çaycuma'da ve 9 Eylül'de Zonguldak'ta Slovakya ile 2 özel maç oynayacak.
8- 29 Ağustos'ta Bulgaristan'da yapılacak Balkan Konferansı'na iki temsilci gönderilecek.
10- Metin Türel, Eğitim Dairesi Başdanışmanı olarak göreve getirildi.
11- ARGE (Araştırma Geliştirme Kurulu)'nin üniversitelerle işbirliği yaparak Türk futbolunun geliştirilmesi için çalışacak.

RADİKAL ONLINE OKUR ANKETİ
Bu haberi doyurucu buluyorum --------------->
Bu haberi yeterli buluyorum -------------------->
Bu haberi yetersiz buluyorum ------------------>
Bu haberi taraflı buluyorum --------------------->
    

[Ana Sayfa] [İnsan] [Yaşam] [Türkiye] [Politika]
[Yorum] [Dış Haberler] [Ekonomi] [Borsa/Finans]
[Spor] [Kültür/Sanat] [Arka Sayfa] [Yazarlar]


 

Bu konuda paylaşacağınız görüşleriniz var mı? Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Etkileşimli okurluğun sınırları bu sayfada beliriyor.
TIKLAYIN !

 
Yukarı  Yukarı Çık

Geri  Geri Dön

Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bu site en iyi Netscape 3.0 veya üstü ile görüntülenebilir. 800x600 çözünürlük tavsiye edilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz.
 

Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız