![]() |
![]() |
![]() |
|
|
20 Ağustos 1998
İnşallah kabul olur! İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, dün Sultanahmet'te turistik gezi yaptı. Demirel Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Osmanlı Arşivleri Daire Başkanlığı ile Esnaf Hastanesi'ni ziyaret etti. Camide dua eden Demirel, Topkapı Sarayı'nda da turistlerle fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı, tarihin şanlı sayfalarının cilalanarak en mükemmel şekilde muhafaza edilmesi gerektiğini vurguladı ve "Bu ülkenin çocukları şanlı tarihlerini bilmelidir" dedi. (Radikal)
[Yorum] [Dış Haberler] [Ekonomi] [Borsa/Finans] [Spor] [Kültür/Sanat] [Arka Sayfa] [Yazarlar] |
Bu konuda paylaşacağınız görüşleriniz var mı? Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Etkileşimli okurluğun sınırları bu sayfada beliriyor.
|
|
Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bu site en iyi Netscape 3.0 veya üstü ile görüntülenebilir. 800x600 çözünürlük tavsiye edilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. |
Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız |