![]() |
![]() |
![]() |
|
|
24 Ağustos 1998
Gotti Baba'nın kızı yok satıyorMafya babasının güzel kızı Victoria Gotti, içinde mafya kahramanları olmayan iki kitabıyla satış rekorları kırdı NEW YORK - ABD'de şu günlerde bir mafya babasının yazar kızı konuşuluyor. İtalyan asıllı Victoria Gotti, art arda yayımladığı iki kitabıyla satış rekorları kırdı. Kitaplarında mafya kahramanlarına yer vermeyen ama benzer ilişkilerinden söz eden ve 'Mafya Prensesi', 'Babanın Kızı' diye anılan Gotti'nin babası bir davadan ömür boyu hapse mahkûm oldu. Erkek kardeşi ise yine benzer bir suçtan cezaevinde. Kardeşinin kefaleti için 4 milyon dolarlık malikânesini satışa çıkaran yazar, 'Senatörün Kızı' ve 'Seni İzliyorum' romanlarının çok satmasını aşk, ihtiras ve ihanet gibi konuları bol bol işlemesine bağlıyor. Olaylar da Kennedy ailesine benzer bir ailede, politikacı, yazar ve gayri meşru çocuklar üçgeni içinde gelişiyor.İki çocuk annesi ve kalp hastası Gotti, "Gecelerim uykusuz geçiyordu. Çocuklarımı yatırdıktan sonra yazdım ve başardım. Ama benim Francis Ford Coppala'nın anlattığına benzer bir alemde yaşadığımı sananlar yanılıyor" diyor. (ap)
[Ekonomi] [Borsa/Finans] [Spor] [Kültür/Sanat] [Arka Sayfa] [Yazarlar] |
Bu konuda paylaşacağınız görüşleriniz var mı? Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor. Etkileşimli okurluğun sınırları bu sayfada beliriyor.
|
|
Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bu site en iyi Netscape 3.0 veya üstü ile görüntülenebilir. 800x600 çözünürlük tavsiye edilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. |
Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız |