Radikal-online   Borsa/Finans 12 Eylül 1998
Reklam

Ana Sayfa
İnsan
Yaşam
Türkiye
Politika
Yorum
Dış Haberler
Ekonomi
Borsa/Finans
Spor
Kültür/Sanat
Arka Sayfa
Yazarlar
Hava Durumu

 

Radikal-online Kitap Kulübü


Döktaş'a İngiltere'de köprü başı

İSTANBUL - Koç Topluluğu şirketlerinden Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş, ticaret yaptığı İngiliz şirketine ortak olma kararı aldı. Döktaş'tan İMKB'ye gönderilen açıklamada, İngiltere'de otomotiv yan sanayi ürünleri ithalatı ve ihracatı alanında faaliyet gösteren Sherbrook Group Holdings'in (SGH) 1984'ten bu yana Döktaş'ın İngiltere temsilciliğini yaptığı belirtildi. Açıklamada, şirketin İngiltere ticaret hacminin kesintisiz ve sorunsuz devamını sağlamak amacıyla SGH hisselerinin yüzde 25'inin satın alınmasının kararlaştırıldığı bildirildi. SGH'nin yüzde 25 hissesi için 812 bin 500 sterlin (yaklaşık 373.7 milyar lira) fiyat belirlendi. Bedelin 343 bin 750 sterlini peşin, bakiye tutarı her altı ayda bir olmak üzere üç yılda ödenecek. (aa)

RADİKAL ONLINE OKUR ANKETİ
Bu haberi doyurucu buluyorum --------------->
Bu haberi yeterli buluyorum -------------------->
Bu haberi yetersiz buluyorum ----------------->
Bu haberi taraflı buluyorum --------------------->


[Ana Sayfa]  [İnsan]  [Yaşam]  [Türkiye]  [Politika] 
[Yorum]  [Dış Haberler]  [Ekonomi]  [Borsa/Finans] 
[Spor]  [Kültür/Sanat]  [Arka Sayfa]  [Yazarlar]



Haftanın Kitabı

Satın almak için tıklayınız...
The Day Diana Died

Prenses Diana öldüğünde mücevherlerini kim çaldı? Mercedes'teki kokain kime aitti? Prens Charles Diana'nın cesedini gördüğünde ne oldu? Yüzyılın en sansasyonel trafik kazasının detayları bu kitapta.
Satın almak için tıklayın. ($18.90)


Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor.
TIKLAYIN !


"Radikal neden değişti?"



Yukarı Yukarı Çık
Geri Geri Dön



Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız

Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bilinen tüm tarayıcı, çözünürlük ve işletim sistemleri altında test edilmiştir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. İzin almadan kullanılması durumunda Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun elverdiği en yüksek ceza geçerli olacaktır.