Radikal-online   Ekonomi 26 Eylül 1998
Reklam

SON DAKİKA HABERLERİ


Konular

Ana Sayfa
İnsan
Yaşam
Türkiye
Politika
Yorum
Dış Haberler
Ekonomi
Borsa/Finans
Spor
Kültür/Sanat
Arka Sayfa
Yazarlar
Hava Durumu


Sanal Meydan... Sizin Sayfalarınız...


Haftanın Albümü

Satın almak için tıklayınız...
City of Angels
Satın almak için tıklayınız


Showroom

BMW - BMW 1999 model yılına yeni seçeneklerle giriyor. İlk olarak yeni 3 serisinde kullanılan çift vanos sistemine sahip 6-8 silindirli motorları 5 ve 7 serisi ile birlikte 2.8 litrelik Z3 Coupe modelinde de kullanılmaya başlanacak. Artık tüm BMW modelleri en az 4 hava yastığına sahip olacak.
Anadolu Isuzu - Ticari araç sektöründe faaliyet gösteren Anadolu Isuzu, yeni hafif kamyonu Isuzu NQR'ı piyasaya sürdü. Isuzu NQR, 8.5 tonluk azami yüklü ağırlığı ve 146 PS'lik turbo motoru ile en zorlu yollarda bile performansı düşürmüyor.
Audi - Audi A8, geçen günlerde Washington'da NHTSA (Ulusal Otoban Trafik Güvenliği Yönetimi) tarafından açıklanan sonuçlara göre US NCAP darbe testinde en yüksek puan olan 5 yıldız aldı
Volvo - Uzmanlarca üzerinde dört yıl gibi uzun bir süre çalışılarak yaratılan Volvo S80, Ulusoy Otomotiv'in Ortaköy Showroom'unda düzenlenen bir organisazyonla Volvoseverlere tanıtıldı.
Bridgestone - Fortune Dergisi'nin geleneksel olarak her yıl sürdürdüğü 'Dünyanın en büy- ük 500 şirketi' araştırmasında Bridgestone dokuzuncu kez sektörün lideri seçildi.
Twingo - Yenilenen Renault Twingo bu ayın sonlarına doğru Türkiye pazarına verilecek. İki versiyon olarak piyasaya sürülecek olan yeni Twingo'da pek çok özellik bir arada sunuluyor.
Subaru - Subaru, geçen yıl Avrupa ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunduğu güçlü arazi aracı Forester ile büyük ilgi görüyor. Forester'da arazi aracının rahatlığı ile konfor bir arada sunuluyor.
Nissan - Nissan beğenilen pick-up modellerine Pick-up Skystar modelini de ekledi. Her türlü lüks aksesuvarın bulunduğu Pick-up Skystar iki ayrı model seçeneği ile 4*2 ve 4*4 olarak piyasaya sürüldü.

RADİKAL ONLINE OKUR ANKETİ
Bu haberi doyurucu buluyorum --------------->
Bu haberi yeterli buluyorum -------------------->
Bu haberi yetersiz buluyorum ----------------->
Bu haberi taraflı buluyorum --------------------->


Clinton Skandalı'nın
tüm detayları
Radikal-online'da...


[Ana Sayfa]  [İnsan]  [Yaşam]  [Türkiye]  [Politika] 
[Yorum]  [Dış Haberler]  [Ekonomi]  [Borsa/Finans] 
[Spor]  [Kültür/Sanat]  [Arka Sayfa]  [Yazarlar]



Haftanın Kitabı

Bu haftanın kitabı...
The Microsoft File

Bu kitap Microsoft'un okunmasını istemediği kitap... İki kişilik bir maceradan yola çıkan firmanın milyarlarca dolar kâr eden ve ABD'yi bile ürküten tarih çizgisi, etkileyici bir üslupla bu 320 sayfalık kitapta toplanmış durumda. Sırlar, zaferler ve ezilenler...
Satın almak için tıklayın. ($15.57)


Sohbet odamız sizlere kapılarını sonuna kadar açıyor.
TIKLAYIN !


"Radikal neden değişti?"



Yukarı Yukarı Çık
Geri Geri Dön



Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız

Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bilinen tüm tarayıcı, çözünürlük ve işletim sistemleri altında test edilmiştir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. İzin almadan kullanılması durumunda Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun elverdiği en yüksek ceza geçerli olacaktır.