Radikal-online   Spor 17 Ekim 1998
Reklam

SON DAKİKA HABERLERİ


Konular

Ana Sayfa
İnsan
Yaşam
Türkiye
Politika
Yorum
Dış Haberler
Ekonomi
Borsa/Finans
Spor
Kültür/Sanat
Arka Sayfa
Yazarlar
Hava Durumu


Sanal Meydan... Sizin Sayfalarınız...


Hep Beraber, Elele, Tek Yürek, Nice 75 Yıllara...
Cumhuriyetimizin 75. yılı kutlu olsun...

Cumhuriyet Bayramımızın 75. Yılını dosta düşmana hatırlatmak istemez miydiniz? Radikal-online'ın size güzel bir sürprizi var. TIKLAYIN

Asrın Anketi Başladı
Öyle palavradan "En büyük biziz" demek yok! Gelin takımınızı destekleyin. Bir tıklama ile, anketimize katılabilir, takımınızı digerlerinin arasından sıyırabilirsiniz. Sonuçlar tüm büyük gazetelerimizde yayınlanacaktır.TIKLAYIN

Cim Bom kürekte atılım planlıyor

Basketbol Şubesi Sorumluluğu'na getirildikten sonra bu branşı adeta ayağa kaldıran Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Osman Hattat, şimdi de kürek şubesine destek olmaya başladı. Kürek Şubesi'nin Küçükçekmece'de yapımı devam eden tesisleri için 25 milyar liralık kaynak sağlayan Hattat, maddi sıkıntılar nedeniyle inşaası uzayan tesislerin Galatasaray'a kazandırılmasında rol oynadı.
Sağlanan bu kaynakla Küçükçekmece Tesisleri'ni tamamlanma aşamasına getiren Kürek Şubesi, genç yetenekler için Pazar günü seçme düzenleyecek. Seçmelerin kürek sporuna gönül vermiş yetenekli bütün gençler için açık olacağını söyleyen Şube Kaptanı Osman Güneri, "Yeni tesislerimizin tam olarak faaliyete geçmesiyle birlikte, gerek Galatasaray, gerekse Türk kürek sporu için büyük işler yapacağız" diye konuştu.

RADİKAL ONLINE OKUR ANKETİ
Bu haberi doyurucu buluyorum --------------->
Bu haberi yeterli buluyorum -------------------->
Bu haberi yetersiz buluyorum ----------------->
Bu haberi taraflı buluyorum --------------------->


[Ana Sayfa]  [İnsan]  [Yaşam]  [Türkiye]  [Politika] 
[Yorum]  [Dış Haberler]  [Ekonomi]  [Borsa/Finans] 
[Spor]  [Kültür/Sanat]  [Arka Sayfa]  [Yazarlar]



Abonelik Formu
Radikal-online'a ücretsiz olarak abone olup, yeniliklerden anında haberdar olmak istiyorsanız, lütfen aşağıya e-mail adresinizi yazınız


"Yeter Artık, beni de dinleyin!"

Sesinizi duyurun!
Detayları için tıklayın...




Yukarı Yukarı Çık
Geri Geri Dön



Bu konuya ait haber listesine dönmek için tıklayınız

Görüş ve düşüncelerinizi webadmin@radikal.com.tr adresine yazabilirsiniz. Bilinen tüm tarayıcı, çözünürlük ve işletim sistemleri altında test edilmiştir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. İzin almadan kullanılması durumunda Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun elverdiği en yüksek ceza geçerli olacaktır.