Radikal-online | Yönetmene Mektup | Genel Haber Listesi | Standart Karakterler | Eski Sayılar | Künye
2 Mayıs 1999
Radikal-online... Radikal-online  - Yazarlar Radikal Geceleri Hiç Bitmiyor! Tıklayın!
Türkiye'de Internet eşittir Superonline
EKLERİMİZ : Sanal Alem | Radikal2 | Cumartesi
Abone Olun (e-mail)    

İnsan
Yaşam
Türkiye
Politika
Yorum
Dış Haberler
Ekonomi
Borsa/Finans
Spor
Kültür/Sanat
Arka Sayfa
Yazarlar
Hava Durumu
Sanal Meydan


Kartal ahlarla vahlarla

Futbol oyunu ciddiyet istiyor. Beşiktaş da yok. Futbol oyunu güç istiyor. O da yok. Taktik, teknik desen hak getire. O zaman bu takımdan beklentilerin de oldukça sınırlı olması gerekiyor. Karabük'ün küme düşmesi kesin gibi. Beşiktaş ise Şampiyonlar Ligi'ne girmenin tatlı rüyasında. Ancak her an bir kabusla uyanabilir. Dün geceki 90 dakikanın futbol adına bütün güzellikleri Karabük adına.
Beşiktaş'ta ise ciddiyetsizlik ve miskinlik almış yürümüş. Bir Erdoğan'a bakıyorum, bir de Beşiktaşlı Oktay'a. Oktay adına benim yüzüm kızarıyor. Kalli cuma günü takımın havasından memnun olmadığını söylemişti ancak bu kadarını beklemiyorduk. Futbol oyunu, rakip ne kadar güçsüz olursa olsun ciddiyetsizliği asla kaldırmıyor. Bir de buna Kalli'nin hangi akla hizmetle oyuna sürdüğü Serdar var ki, iki basit hatayla uzun zamandır oynamamasının diyetini öder gibi Beşiktaş'ı geri düşürdü. Tabii hatanın büyüğü bunu görmeyen Kalli'de idi. Serkan olsun, Haliloviç olsun bu iki oyuncu Beşiktaş formasını giyseydi, açık farkla galibiyeti sağlamaya yeterlerdi. Beşiktaşlı oyuncular ise her pozisyonda yere düşen, iki pası yan yana getiremeyen görüntülerde acz içindeydi. Karabük'ün bulduğu pozisyonlar, kaçırdığı goller, Beşiktaş'ın iki katı kadardı neredeyse.
İkinci yarı değişikliklerinin biraz olsun hareket getirdiği Siyah-Beyazlılar'da, Şifo ile gelen iki golle öne geçti Beşiktaş. Ama futbol adına yine yokları oynadı. Karabük'ün mücadele gücüne alkış tutmak gerek. Bu maç için stresdi, heyecandı gibi mazeretler Beşiktaş için asla geçerli değil. Takımın bütününde yaşanan erozyon çok derin boyutta. Kalli'nin gelmesiyle bir hava yakaladığı söylenen Beşiktaş'ta o balon da söndü. Özellikle dün gece izlediğimiz ekip, yakın geçmişin önemli fotoğraflarını yansıttı. Anlaşılan Kalli'nin de bu seneki alınan derece ne olursa olsun, önümüzdeki yıl için büyük sıkıntılara düşeceği kesin. Tabii çekirdek kadroya varana kadar bir değişiklik yapılmazsa. Sorumsuz ve ciddiyetsizleri ayıkladığınızda geriye fazla bir şey kalmıyor gibi.

Yukarıdaki yazı hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Doyurucu   Yeterli   Yetersiz   Taraflı  
Bu anketlere katılan okuyucularımızın fikirlerini merak ediyor musunuz?

Yukarı Yukarı Çık Geri Geri Dön Bu konuya ait haber listesi

Tanıtım Linkleri
Eğer bizi okuduktan sonra diğer Türkçe kaynaklara bakmak isterseniz, aşağıdan seçiminizi yapabilirsiniz:
  • Sinema - Gösterimde olan ve gösterime girecek filmler, açıklamaları, detayları, tanıtım filmleri ve dahası
  • Otomobil - Bir otomobil alma niyetindeyseniz, önce buraya uğrayın ve seçiminizi gözden geçirin
  • En seçme kişisel sayfalar! - Eğer sıradan sayfalardan sıkıldıysanız, bir de bunları deneyin
  • Internet sitesi yaptıracaklar - Eğer şirketinize bir sayfa yaptıracaksanız, tasarımcınızı buradan seçebilirsiniz
  • Site Tanıtım Ağı - Bir siteniz varsa, burada tanıtımını bedava yapabilirisiniz. Gelin katılın!
  • Dostluk Kulübü - Bini aşkın kişi sizi burada bekliyor
  • Sanal Alem! - Bir şey yazmaya gerek var mı?

Otomobil Kulübü
Sanal Alem Otomobil Kulübü

Detayları için tıklayın...
Detayları için tıklayın



TARTIŞMA

Radikal-online tüm okurlarının görüşlerine evsahipliği yapıyor. Gelin görüşlerinizi kafanızdan çıkarın ve milyonlarla paylaşın. Katılım çok basit. Ve bir tıklama uzağınızda... KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

ANKET

İçinde bulunduğumuz dönemin en güncel konularını, anket bölümümüzde bulacaksınız. Sesinizi yükseltin ve kendinizi temsil edin. Internet bunun için en uygun ortam... KATILMAK İÇİN TIKLAYIN



Radikal-online... Milli Piyango ve Loto Sonuçları | Borsa Özel | Seri İlanlar | Adres Bankası | ICQ Kulübü |
Anket Sonuçları | Sohbet Odası | Elektronik Kartpostallar | Yardım Sayfası | VE DİĞERLERİ...

Bu sitedeki tüm sayfa ve uygulamalar her tarayıcı ile sorunsuz görüntülenebilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz.
Radikal-online | Yönetmene Mektup | Genel Haber Listesi | Standart Karakterler | Eski Sayılar | Künye