Ana Sayfa | İletişim | Genel Haber Listesi | Standart Karakterler | Eski Sayılar | Künye
17 Temmuz 1999
Radikal-online... Spor Radikal Geceleri Hiç Bitmiyor! Tıklayın!
Ziyaret etmek için lütfen tıklayın
EKLERİMİZ : Sanal Alem | Radikal2 | Cumartesi

İnsan
Yaşam
Türkiye
Politika
Yorum
Dış Haberler
Ekonomi
Borsa/Finans
Spor
Kültür/Sanat
Arka Sayfa
Yazarlar
Hava Durumu
Sanal Meydan
Anket


Fransızlar gelmiyor

Daha önce can güvenliği gerekçesiyle İstanbul'a gelemeyeceklerini açıklayan ardından para cezasını duyunca fikir değiştiren Paris Saint Germain, dün akşam saatlerinde yine karar değiştirdi
Haber ResmiİSTANBUL - Yeni sezon açılışını önceki akşam görkemli bir şekilde gerçekleştiren Fenerbahçe, Fransa'nın ünlü takımı Paris Saint Germain'in kararıyla bir kez daha şok oldu. Okocha'nın transferi nedeniyle yapılan protokol gereği oynanacak maç için güvenlik ve terörü bahane ederek önce gelmek istemeyen ardından 825 bin dolarlık tazminat kararını duyunca fikir değiştiren PSG dün akşam yine caydı. Fransızlar akşam saatlerinde kulübe geçtikleri yazılı faksta gelemeyeceklerini bildirdi.

Tazminat ödeyecekler
Bunun üzerine bir açıklama Sarı-Lacivertli kulüp yetkilileri hem 825 bin dolarlık tazminat davası açacaklarını, hem de ekstra tazminat talebinde bulunacaklarını kaydetti. Futbol Şube Sorumlusu Ali Yıldırım "Sabah bize 40 kişilik kafilenin listesini gönderiyorlar akşam da gelemeyeceğiz diye faks çekiyorlar. Ne biçim bir kulüp. Bir türlü anlam veremedik. Tazminat davası açacığız" dedi. Öte yandan önceki gün Sarı-Lacivertli kulüple bir yıllığına bir milyon dolara anlaşan Güney Afrikalı Moshoeu dün imza attı. Yıldız futbolcu Tayfun ile birlikte sabah antrenmanına da çıktı.

Migros'la protokol
Şükrü Saracoğlu Stadı'nın açık tribünlerinin yapımı konusunda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Migros Genel Müdürü Bülent Özaydınlı arasında protokol imzalandı. Migros, skorbordun olduğu tarafın inşaatını üstlenecek. Bu yenileme inşaatı sırasında Fenerbahçe'nin kasasından para çıkmayacak. Tribünün alt kısmını ise Migros Mağaza açarak 20 yıl süreyle kira karşılığı kullanacak.
Bu arada Fenerbahçe'nin bu yıl kurulacak Ümitler Ligi'nde oynatmak üzere getirdiği Brezilyalı futbolcular Longo ile Falcao dün sabah Dereağzı'nda antrenman yaptılar. Teknik sorumlu Rıdvan Dilmen, izlediği Sao Paulo'lu futbolcularla ilgili olarak olumlu görüş bildirdi. Yine Ümit Takımı için transfer edilmesi düşünülen Rumen Tiberıu da dün sabah çalıştı.

Yukarıdaki yazı hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Doyurucu   Yeterli   Yetersiz   Taraflı  
Bu anketlere katılan okuyucularımızın fikirlerini merak ediyor musunuz?

Yukarı Yukarı Çık Geri Geri Dön
Bu konuya ait haber listesi
İstanbul Uluslararası Festivalleri

Taraftar Forumu
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor



Ziyaret etmek için lütfen tıklayın
Radikal-online... Bu sitedeki tüm sayfa ve uygulamalar her tarayıcı ile sorunsuz görüntülenebilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. Sitemiz içerisindeki tüm sayfalar, tüm tarayıcı ve çözünürlük altında sorunsuz olarak görüntülenebilir.
Ana Sayfa | İletişim | Genel Haber Listesi | Standart Karakterler | Eski Sayılar | Künye