Ana Sayfa | İletişim | Genel Haber Listesi | Standart Karakterler | Eski Sayılar | Künye
22 Ağustos 1999
Radikal-online... Ekonomi Radikal Geceleri Hiç Bitmiyor! Tıklayın!
Ziyaret etmek için lütfen tıklayın
EKLERİMİZ : Sanal Alem | Radikal2 | Cumartesi

İnsan
Yaşam
Türkiye
Politika
Yorum
Dış Haberler
Ekonomi
Borsa/Finans
Spor
Kültür/Sanat
Arka Sayfa
Yazarlar
Hava Durumu
Sanal Meydan
Anket


Boş konutlar depremzedeye

Emlakkonut'a bağlı Tekirdağ Kumlugeçit, İstanbul ve Gebze Mutlukent'te bulunan boş daireler depremde evlerini kaybedenlerin barındırılması amacıyla Kriz Masası'nın emrine tahsis ediliyor
Haber ResmiANKARA - Emlakbank konutları da evsiz kalan depremzedeler için kullanılacak. Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu, Emlakkonut tarafından kullanıma hazır evlerin Kriz Masası emrine verildiğini açıkladı.
Somuncuoğlu, Emlakbank tarafından yapılan iskâna açılacak bütün konutların depremzedelerin yararlanması için Kriz Masası'na bildirildiğini söyledi. Bu konutların Afet Fonu tarafından alınarak, depremde evsiz kalanlara verilmesi için görüşmelerin devam ettiğini bildiren Somuncuoğlu, gereken her şeyin yapılacağını söyledi.
Somuncuoğlu'nun verdiği bilgiye göre Emlakkonut'a bağlı Tekirdağ Kumlugeçit mevkiinde kullanıma hazır olan 586 konut ve 37 dükkândan oluşan 3 bin 700 metrekarelik ticaret merkezi depremzedeler tarafından kullanılabilecek. Gerekirse ticaret merkezi sıcak yemek dağıtılacak bir alan ve evlere de dönüştürülebilecek. Ayrıca Emlak Bankası'nın Gebze Mutlukent'teki 138, İstanbul'daki 3 bin 473 lüks konut da Afet Fonu'na devredildi. Afet Fonu, bu evleri satın alarak depremden zarar gören vatandaşlara verebilecek. (Radikal)

Yukarıdaki yazı hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Doyurucu   Yeterli   Yetersiz   Taraflı   Oyumu Yolla
Bu anketlere katılan okuyucularımızın fikirlerini merak ediyor musunuz?

Yukarı Yukarı Çık Geri Geri Dön
Bu konuya ait haber listesi
İstanbul Uluslararası Festivalleri


DESTEK
seti@home
Dünyadışı akıllı yaratıklara ulaşmamıza yardım edin!
  • Detaylı Haberi
  • Ana Sayfası
  • Yükle ve Katıl!



  • Ziyaret etmek için lütfen tıklayın
    Radikal-online... Bu sitedeki tüm sayfa ve uygulamalar her tarayıcı ile sorunsuz görüntülenebilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. Sitemiz içerisindeki tüm sayfalar, tüm tarayıcı ve çözünürlük altında sorunsuz olarak görüntülenebilir.
    Ana Sayfa | İletişim | Genel Haber Listesi | Standart Karakterler | Eski Sayılar | Künye