Ana Sayfa | İletişim | Genel Haber Listesi | Standart Karakterler | Eski Sayılar | Künye
22 Ağustos 1999
Radikal-online... Türkiye Radikal Geceleri Hiç Bitmiyor! Tıklayın!
Ziyaret etmek için lütfen tıklayın
EKLERİMİZ : Sanal Alem | Radikal2 | Cumartesi

İnsan
Yaşam
Türkiye
Politika
Yorum
Dış Haberler
Ekonomi
Borsa/Finans
Spor
Kültür/Sanat
Arka Sayfa
Yazarlar
Hava Durumu
Sanal Meydan
Anket


Şimdi de ceset soyguncuları

KOCAELİ - Deprem bölgesine dünyanın dört bir yanından yardım yağarken, daha önce boşaltılan evleri soyan fırsatçılar şimdi de cesetlerin parmaklarını, kollarını keserek altın yüzük ve bilezikleri çalıyor. Boşalan evlere de giren hırsızlar, gönderilen yardım malzemelerini dahi
çalmaya kalkışıyor. Kocaeli'de enkaz altından çıkarılan kadın cesetlerinin gömü aşamasında parmak ve kollarının olmadığı belirlendi.
Bunun üzerine başlatılan soruşturmada depremin ilk sıcak saatlerinde çıkarılan cesetlerin parmak ve kolları kesilerek soygun yapıldığı belirlendi. Son olarak da dün öğle saatlerinde Samsun'dan deprem bölgesine soygun amacıyla gitmeye çalışan 30 kişi yolda yakalandı. Soygun ve karaborsayı önlemek için Adapazarı, Sakarya ve Yalova'ya takviye polis ve jandarma güçleri gönderildi.
Öte yandan, organizasyon bozukluğu nedeniyle bölgeye gönderilen yardım malzemeleri mağdurlara ulaşmazken, Kolordu Komutanlığı'nın olaya el koyması yardım dağıtımının aksamasını ve çalınmasını kısmen de olsa önledi. (Radikal)

Yukarıdaki yazı hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Doyurucu   Yeterli   Yetersiz   Taraflı   Oyumu Yolla
Bu anketlere katılan okuyucularımızın fikirlerini merak ediyor musunuz?

Yukarı Yukarı Çık Geri Geri Dön
Bu konuya ait haber listesi
İstanbul Uluslararası Festivalleri

DESTEK
seti@home
Dünyadışı akıllı yaratıklara ulaşmamıza yardım edin!
  • Detaylı Haberi
  • Ana Sayfası
  • Yükle ve Katıl!


  • Ziyaret etmek için lütfen tıklayın
    Radikal-online... Bu sitedeki tüm sayfa ve uygulamalar her tarayıcı ile sorunsuz görüntülenebilir. RADİKAL-Online sitesi içerisinde yeralan tüm metin, resim ve diğer içeriğin hakları SİMGE Yayıncılık A.Ş'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet vs.) izinsiz kullanılamaz. Sitemiz içerisindeki tüm sayfalar, tüm tarayıcı ve çözünürlük altında sorunsuz olarak görüntülenebilir.
    Ana Sayfa | İletişim | Genel Haber Listesi | Standart Karakterler | Eski Sayılar | Künye