|
İnsan
Yaşam
Türkiye
Politika
Yorum
Dış Haberler
Ekonomi
Borsa/Finans
Spor
Kültür/Sanat
Arka Sayfa
Yazarlar
Hava Durumu
Sanal Meydan
Son Dakika
|
Zorlu derbinin tarihini yöneticiler belirleyecek Galatasaray Genel Sekreteri Ateş Ünal Erzen ile Fenerbahçe Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı, Futbol Federasyonu'na çattı.
Fenerbahçe maçının tarihini iki kulübe de danışmadan 29 Aralık Çarşamba gününe almasıyla ilgili olarak görüş belirten Erzen, ertelemenin iddia edildiği gibi kendilerine yaramadığını iddia ederek, "Biz bu maçı oynamak istiyorduk. Bize neden sorulmadı?" dedi. 21 Mayıs'a kadar önlerinde 26 hafta olduğunu belirten Erzen, şöyle devam etti: "Bu kadar dar zamanda, bu kadar maç nasıl oynanacak? Federasyonun bir an önce kulüpleri toplayarak bir plan program yapması gerekir. Biz iki günde bir zaten maç yapıyorduk, kime sordular da ertelediler?"
Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı ise Erzen'e bir teklif getirerek, "Bu hafta içinde biraraya gelerek, maçın tarihini kararlaştırıp federasyona arzedelim" dedi. Erzen de bu teklifi kabul ederken "Yanlış yapmasınlar. Bir maç için 100 milyar prim veriyorlar. Şampiyona sırasında başarı olursa ne kadar verecekler? Kulüpler zor duruma düşüyor" şeklinde açıklamada bulundu.
|
Bu konuya ait diğer haberleri okumak için tıklayın
|
|