Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar

17 Mart 2000

Mustafa Fener'e rest çekti

Fenerbahçeli oyuncu, sezon sonu takımdan ayrılacağını söyledi. Almanya'dan teklifler geldiğini belirten Mustafa "Anlaşmamda özel madde var. Yönetim izin vermezse UEFA'ya başvurur, bedelsiz giderim" dedi
Haber ResmiFenerbahçe'nin sağ kanat oyuncusu Mustafa Doğan, sezon sonunda Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Alman Milli Takımı'nda Erich Ribbeck'in zaman zaman görev verdiği oyuncu, yönetimden anlayış beklediğini ifade ederek "Anlaşmamda özel madde var. Eğer yönetim bana izin vermezse, sözleşmem gereği UEFA'ya başvururum ve bedelsiz olarak giderim" dedi. Kariyerini Almanya'da sürdüreceğini vurgulayan Mustafa, "Bu ülkeden hala teklifler alıyorum. Borussia Dortmund bu takımlardan biri. Yönetim de bunu doğruladı. Her profesyonel oyuncu gibi ben de bunları değerlendirmek istiyorum. İnanıyorum ki bu haklı talebim olumlu karşılanır ve kulübümün de mağdur olmayacağı bir gelişme yaşanır" açıklamasını yaptı.

Vogts: Takım ruhu yoksa başarı gelmez
Almanya Milli Takımı'nı 1996 Avrupa Şampiyonası'nda mutlu sona ulaştıran Berti Vogts, Türk komşuları ve Türk taksi şoförleri sayesinde her gün Fenerbahçe ile ilgili haberler duyduğunu söyledi. Fenerbahçe'yi iyi tanıdığını belirten tecrübeli teknik adam "Yıldızların çok ancak takım ruhunun olmadığını öğrendim. Bu durumda başarı gelmez" dedi. Hiçbir takımdan teklif almadığını ifade eden Vogts, "Fenerbahçe camiasının büyük olduğunu biliyorum. Türkiye'de çalışmak istiyorum. Ciddi bir teklif gelirse düşünebilirim" dedi. Vogts ayrıca Galatasaray'ın da Avrupa'da başarılı olduğunu ve UEFA'da final oynayabileceğini sözlerine ekledi.


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.