Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar

Gaziantep altın yılını yaşadı

Gaziantep bünyesinde yer alan spor takımları, bu yıl büyük başarılar elde ederek, Gaziantepliler'i sevindirdi. Gaziantepspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u geride bırakarak Birinci Lig'i üçüncü sırada tamamladı ve UEFA Kupası'na katılma hakkı elde etti. Böylece Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ilk kez UEFA kupası maçı oynanacak. İkinci Futbol Ligi 1. Klasman Grubu'nda, bu yıl ilk kez mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de grubunda birinci olarak ekstra Play Off maçlarına katılma başarısını gösterdi. İlk turda tecrübeli Çaykur Rizespor ile karşılaşan ve elenen Gaziantepspor Büyükşehir Belediyesi buna rağmen ilerisi için ümit verdi. Gaziantepspor'un basketbol takımı da bu sezon elde ettiği başarılı sonuçlarla 2. Lig'e yükseldi. Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi'ni ilk sırada bitirip, Play-Off maçlarına katılan Gaziantepspor Basketbol Takımı, Giresun Fiskobirlik, Diyarbakır Belediyesi ve Karadeniz Ereğlispor'u yenerek mutlu sona ulaştı.


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.