Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar

Mina Urgan yarın toprağa veriliyor

İSTANBUL - 85 yaşında önceki gün yaşama veda eden Prof. Mina Urgan yarın toprağa verilecek. Mina Urgan, Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'na gömülecek. İngiliz edebiyatı üzerine yaptığı çalışmalardan daha çok, yaşamının son yıllarında yayımladığı anılarıyla popüler olan Prof. Mina Urgan, iki haftadır tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmişti. Mina Urgan'ın, 'Bir Dinozorun Anıları' kitabı 57, 'Bir Dinozorun Gezileri' adlı kitabı ise 33 baskı yapmıştı. (Kültür Sanat)


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.