Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar
22 Ocak 2001

Cim Bom Capone'yi 'vatandaş' yapacak

Sarı-Kırmızılı savunmanın deneyimli oyuncusu Capone, Türk vatandaşı oluyor. Asbaşkan Mehmet Cansun, Brezilyalı futbolcudan uzun yıllar yararlanmak istediklerini ifade ederek "Bize Türk vatandaşı olmak istediğini söyledi. Önümüzdeki günlerde başvuruları yaparak bunu gerçekleştireceğiz" dedi.
Öte yandan Werder Bremen maçında sakatlanan Suat ve Serkan'ın önemli bir rahatsızlığının bulunmadığı açıklandı. Serkan'ın tedavisini de yaptıklarını anlatan Dr. Kurtulmuş, "Bu oyuncunun önemli bir sakatlığı yok. Kendisi ailesinin yanına Samsun'a gitti. Biz de ona çalışma programı verdik" şeklinde konuştu.
Ligin ilk yarısını krallık yarışının zirvesinde tamamlamasına karşın, futbolculuğu tartışmaya açılan Jardel, Antalya Turnuvası'nda sergilediği futbolla bambaşka bir görüntü çiziyor. Rakip savunmaya baskı yapmadığı gerekçesiyle "Topsuz oyunda yok" denilerek eleştirilen Brezilyalı golcü, Pogon Szczecin ve Werder Bremen maçlarında pres yapan, arkadaşlarıyla yardımlaşan aktif oyunuyla teknik heyetin beğenisini kazandı. Pogon'dan sonra Werder Bremen filelerine de iki gol bırakan 'Süper Mario', teknik direktör Mircea Lucescu'nun övgüsünü aldı. Rumen teknik adam Jardel'in daha çok koştuğunu ve pres yaptığını söyledi.


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.