Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar
27 Ocak 2001

Fulya'da yumruklar konuştu

İstanbulspor ile yapacağı Türkiye Kupası çeyrek final maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın idmanı gergin görüntülere sahne oldu.
Fulya Tesisleri'nde, Ahmet ile Erman yumruk yumruğa kavga etti. Antrenmanın son bölümünde pres ve pas çalışması sırasında iki futbolcu birbirlerine sert girdi. Bunun üzerine birbirlerinin üzerine yürüyen iki oyuncu yumruklaştı. Ahmet'in vurduğu yumruk gözüne isabet eden Erman, bir süre yüzünü tuttu. Takım arkadaşları ve antrenör Ziya Doğan'ın araya girmesiyle kavganın daha da büyümesi önlenirken, Siyah-Beyazlı oyuncular bu olayın ardından her iki futbolcuyu biraraya getirerek barıştırdı. Ahmet antrenman sonrası sinirlerine hakim olamadıklarını belirterek "Sertlikten kaynaklanan bir nedenle Erman ile kavga ettik. Pozisyon sırasında da sinirlendik ve birbirimize girdik. Şimdi sorun yok. Barıştık" diye konuştu.

'İnşallah bir daha olmaz'
Erman ise "Her futbolcu en iyisini yapmaya çalışıyor. Teknik direktörümüzün isteklerini yerine getirme uğraşı içindeyiz. Liglerin ertelenmesi sinirlerimizi gerdi. Biz bir aileyiz. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz. Aynı anda ikimizin de sinirlenmesi böyle bir olayın yaşanmasına neden oldu" dedi. Menacer Sinan Engin de futbolun sert bir oyun olduğunu vurgulayıp Ahmet Dursun ile Erman arasında yaşanan olayın abartılmamasını istedi.
Teknik direktör Nevio Scala taktik ağırlıklı çift kale maç bölümünde oyunu sık sık durdurarak hata yapan futbolcuların dikkatini çekti. İtalyan hoca bir pozisyonda istediğini yapamayan Erman'ı uyarmak için konuşurken, aynı sırada genç oyuncunun cevap vermesi üzerine tercümanı aracılığıyla "Sen susuyorsun, ben konuşuyorum" diye müdahalede bulundu.


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.