Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar
30 Ocak 2001

Anlaşma sağlandı Mirsad Racing'de

Efes Pilsen tarafından kadro dışı bırakılan milli basketbolcu Mirsad Türkcan, artık Fransa'nın Racing Paris takımının formasını giyecek. Dün, Mirsad'ın menaceri ve Efes Pilsen'li yöneticiler son bir görüşme yapıp bonservis konusunda anlaşmaya vardılar. Buna göre Lacivert-Beyazlı kulüp, Fransız ekibinden ücret talep etmeyecek. Ancak, Mirsad'ın Türkiye'deki tüm hakları yine Efes Pilsen'de olacak.
Mirsad'ın yeni takımı Racing Paris, Fransa Ligi'nde dördüncü sırada yer alıyor. Oynadığı 15 maçta 9 galibiyet ve 6 yenilgi alan Fransız ekibi, Saporta Kupası'ndan da grup maçları sonunda elenerek hayal kırıklığı yarattı. Kadrosunda üç Amerikalı, Frankie King, James Bryson ve Tony Parker'ı bulunduran Racing'in antrenörlüğünü ise Ron Stewart yapıyor. Fransız oyuncularının hiçbiri ise Milli Takım'da yer almıyor.


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.