Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar
9 Mart 2001

Yaşam, ölüm, aşk hepsi bir tesadüf

İSTANBUL - Ben Affleck ve Gwyneth Paltrow 'Bir Şans Daha'da (Bounce), 'şanssızlıkların yarattığı şanslar' sonucunda tanışan iki insanı canlandırıyor. Don Ross'un yönettiği filmde Paltrow ve Affleck'e, Tony Goldwyn, Natasha Henstridge ve Joe Morton eşlik ediyor. Filmde Affleck, Budy Amaral adlı başarılı ve çevresindeki kadınların hayranlığını kazanmış bir reklamcıyı canlandırıyor. Amaral, son dakikada bir iyilik yapıp uçak biletini Greg Janello'ya verir. Ertesi sabah uyandığında uçağın düştüğünün öğrenen Buddy şans, kader ve rastlantı kavramlarını sorgulamaya başlar. Bu sorgulama onu Greg'in dul eşi Abby'e (Gwyneth Paltrow) götürecektir. (Kültür Sanat)


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.