Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar
22 Mart 2001

Bir teftiş de Eurobasket'e

İSTANBUL- Olimpiyat teftişinden geçen İstanbul'a eylül ayında yapılacak Avrupa Basketbol Şampiyonası için de bir müfettiş geldi. Bugün oynanacak Galatasaray - Mizo Pecsi bayanlar maçının gözlemcisi olan FIBA Müsabakalar Bölümü yöneticisi Lubomir Kotleba, bu görevinin yanı sıra turnuvanın oynanacağı salonları da denetleyecek. Kotleba, İstanbul'da tadilattan geçmesi gereken ancak mayısta yapılacak Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası nedeniyle çalışmaları yaz aylarına ertelenen Abdi İpekçi'yi inceledikten sonra Ankara ve Antalya'ya geçecek. Ankara'da federasyon yönetiminin maçları oynatmak istediği Atatürk Spor Salonu'nu daha önce yetersiz bulan Kotleba, bu tesisin tadilat projesini inceleyecek ve ASKİ Spor Spor Salonu'nu ziyaret edecek. (Spor Servisi)


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.