Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar
8 Nisan 2001

Özberk: İş kazasına uğradık

AHMET KAYA
GAZİANTEP - Gaziantepspor Teknik Direktörü Sakıp Özberk, Çaykur Rize deplasmanında çok iyi bir futbol ortaya koymalarına rağmen, şanssızlıklar nedeniyle yenildiklerini belirterek, "İş kazasına uğradık. Ama, bunu telafi edeceğiz. Rize karşılaşmasına defansın iki önemli ismi Mehmet Polat ve Ramazan'dan yoksun olarak çıktık. Yediğimiz 2 golde de defansımız açık verdi" dedi. Çaykur Rizespor maçının kazanılması gereken bir maç olduğunu da belirten Özberk, şunları söyledi: "İyi oynadık. Özellikle kanat toplarıyla sık sık Rize kalesini yokladık. Kelimenin tam anlamıyla biz oynadık ama fırsatları değerlendiremediğimiz için sahadan yenik ayrıldık. İki topumuz direkten döndü. Maçı yenik tamamlamamızda şanssızlığımızın da büyük rolü oldu. Biz gerekli önlemlerimizi alıp, Rize'de yediğimiz darbeyi telafi edeceğiz. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak Şampiyonlar Ligi hedefimizi sürdüreceğiz. Çünkü, ligde kimin ne yapacağı belli değil" dedi.


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.