Radikal-çevrimiçi Ana Sayfa | İnsan | Yaşam | Türkiye | Politika | Yorum | Dış Haberler | Ekonomi | Borsa/Finans | Spor | Kültür/Sanat | Arka Sayfa | Yazarlar
16 Nisan 2001

Türkiye'ye 330 milyon dolar kredi

İSTANBUL - Akbank ve ABN AMRO Bank liderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'ne Deriner Barajı ve Hidroelektrik Santralı projesi için 330 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlandı. Akbank'ın söz konusu kredideki katılım payı 220 milyon dolar oldu. Akbank ve ABN AMRO liderliğinde oluşturulan sendikasyonda, İş Bankası ve Pamukbank katılımcı olarak yer aldı. 6 yıl vadeli sendikasyon kredisinin geri ödemeleri, 4 yıl sonra başlamak üzere altı ayda bir 5 eşit taksitte yapılacak. (Radikal)


Radikal internet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.