Avrupa'nın ilk Godiva Cafe'si

Avrupa'nın ilk Godiva Cafe'si
Avrupa'nın ilk Godiva Cafe'si

Londra'da Harrods Mağazası'ndaki Godiva Cafe'nin açılışına ABD'li aktrist Mischa Barton katıldı.

Dünyanın en lüks çikolata markası Godiva, Avrupa'daki ilk 'Godiva Cafe'sini, Londra'nın en ünlü mağazası Harrods'da açtı

Godiva Chocolate Cafe’nin 1926 yılından itibaren premium çikolata üreten Godiva’nın tarihinde önemli bir adım olacağı belirtiliyor. Godiva International Genel Müdürü Mohamed Elsarky, önceki günkü açılışta Harrods’daki Godiva Chocolate Cafe’nin Godiva dünyasına açılan yeni bir pencere ve çikolataseverler için benzersiz bir mekân olacağını belirterek, “Harrods da Godiva gibi benzersiz mükemmellik ve gurme standartları ile dünyaca tanınıyor, bu da mükemmel bir ortaklık kurulmasını sağladı. Tüketicilere bu deneyimi sunmak için bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
Harrods’da açılan Godiva Chocolate Cafe için üç çikolata uzmanı, Harrods’un Pasta Şefi Markus Bohr, Godiva’nın Çikolata Şefi Thierry Muret ve David Funaro bir araya gelerek el emeği, özel bir mönü hazırladı. Mönünün en dikkat çekici tatlarından biri olan Godiva imzalı ‘Çikolatalı Sin Cake’in vazgeçilmezleri arasında yer alması bekleniyor. Godiva Chocolate Cafe’de 80’den fazla farklı çikolata türü yer alacak.

Tasarımda Lady Godiva
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Godiva Chocolate Cafe, tasarımı ile de Lady Godiva efsanesini hatırlatıyor. Cafe’nin geniş mekânında Godiva Fine Patisserie’den en gösterişli seçimler sergilenecek. Cafe’de Godiva’nın sevilen çikolata kaplamalı çilekleri için eritilmiş çikolata akan muslukların bulunduğu lüks mermer bir bar da bulunacak. Cafe’de modern ve Belçika Art Nouveau etkilerin bir karışımına yer verilerek, Godiva Chocolate Cafe alışveriş sonrası dinlenmek için de ideal bir mekân haline gelecek. Godiva’nın Harrods Yiyecek Salonu’nda uzun yıllar önemli bir varlık gösterdiğini ve Harrods’da Godiva Chocolate Cafe’nin açılması ile bu ilişkiyi geliştirmekten dolayı memnun olduklarını belirten Harrods İdari Müdürü Michael Ward da, “Yenilikçi bir menü ve güzel tasarlanmış bir iç mekân sunan restoran, harika bir katkı sunacak” dedi. { EKONOMİ SERVİSİ}

bigPara.com