Cinnabon Türkiye'de

Türkiye fast food'tan (hızlı yemek) sonra yine bir ilk olan fast bakery'le (hızlı tatlı) tanışıyor. Cinnabon Türkiye'deki ilk şubesini Maltepe Carrefour'da önümüzdeki günlerde açıyor.

İSTANBUL - Türkiye fast food'tan (hızlı yemek) sonra yine bir ilk olan fast bakery'le (hızlı tatlı) tanışıyor. Cinnabon Türkiye'deki ilk şubesini Maltepe Carrefour'da önümüzdeki günlerde açıyor. Türk tüketicisi de tadına doyulmaz tarçınlı, cevizli, çikolatalı Cinnabon Roll'larla tanışıyor. Cinnabon'da her şey müşterinin gözleri önünde yapılıyor. Hamur özel makinelerde yoğruluyor, mayalanıyor, geleneksel yöntem ve teknolojinin yardımı ile müşterinin gözü önünde merdaneyle şekillendiriliyor. Ortaya tarçınlı, cevizli ve çikolatalı nefis tatlılar çıkıyor. Kullanılan malzemeler özel şartlarda üretilirken, tarçın Endonezya'dan getiriliyor. Cinnabon 5 yıl içerisinde 25 şube açmayı hedefliyor.