Tamek 50 yaşında

Tamek Genel Müdürü Dr. İrfan Demiryol, bu yıl üretim ve satışları en az yüzde 10 artırarak, cirolarını toplam 80 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

İSTANBUL - Tamek Genel Müdürü Dr. İrfan Demiryol, bu yıl üretim ve satışları en az yüzde 10 artırarak, cirolarını toplam 80 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. Tamek'in kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Demiryol, 1955 yılında Bursa Karacabey'de Mehmet Sipahioğlu tarafından kurulan Tamek'in bugün 230'un üzerinde farklı ürünün üretimini gerçekleştirdiğini söyledi. Demiryol, yıllık 30 bin ton salça, 20 bin ton konserve ve 40 bin ton meyve suyu üretimi yaptıklarını anlattı.