Günün Tavuk Yemeği: Sarımsaklı ve Acılı Tavuk Kanatları

Günün Tavuk Yemeği: Sarımsaklı ve Acılı Tavuk Kanatları
Günün Tavuk Yemeği: Sarımsaklı ve Acılı Tavuk Kanatları

Sarımsaklı ve  Acılı Tavuk Kanatları

Malzemeler

·         1 paket Knorr Mangalda Kanat Lezzeti Fırında Tavuk Çeşnisi

·         2 yemek kaşığı ayçiçek yağı

·         1 kg. tavuk kanadı

·         2 yemek kaşığı mavi haşhaş

Sos için:

·         4 yemek kaşığı Calvé mayonez

·         1 yemek kaşığı Knorr Acısso

·         1-2 diş ezilmiş sarımsak

Hazırlanışı

1.       Bir kabın içinde ayçiçek yağı, mavi haşhaş ve Knorr Mangalda Kanat Lezzeti’ni karıştırın. Tavuk kanatlarını bu karışıma iyice bulayın.

2.       Fırını 180 dereceye ısıtın. Paketten çıkan yağlı kağıdı, fırın tepsisine serin ve kanatları üzerine dizip, 30 dakika boyunca pişirin.

3.       Sos için, Calvé mayonez, Knorr Acısso’yu ve ezilmiş sarımsakları karıştırp, kanatlarınızın yanında servis edin.

Afiyet Olsun!

İLANDIR