Günün Yemeği: Bolonez Sos ile Patlıcanlı ve Zeytinli Rigatoni

Günün Yemeği: Bolonez Sos ile Patlıcanlı ve Zeytinli Rigatoni
Günün Yemeği: Bolonez Sos ile Patlıcanlı ve Zeytinli Rigatoni
Günün Yemeği: Bolonez Sos ile Patlıcanlı ve Zeytinli Rigatoni

BOLONEZ SOS İLE PATLICANLI VE ZEYTİNLİ RİGATONİ
MALZEMELER

·         1 paket Knorr Bolonez Makarna Sosu

·         1 ¼ su bardağı (250 ml.) su

·         1 çay bardağı kurutulmuş domates

·         1 çay bardağı dilimlenmiş zeytin

·         3 adet patlıcan

·         Kapari

·         1 diş Sarımsak

·         250 gr. rigatoni makarna

·         Ayçiçek yağı

·         1 corba kaşıgı zeytinyağ

·         Maydanoz

HAZIRLANIŞI

1.       Rigatoni'yi dişe gelir kıvamda haşlayıp, süzün.

2.       Alacalı soyduğunuz patlıcanı, 5 cm. boyunda kesip kızgın yağda kızartın. Kenara alın.

3.       Knorr Bolonez Makarna Sosu’nu 250 ml. su ile paketteki talimatlara göre pişirin.

4.       Haşladığınız makarnayı Knorr domates sosu ile karıştırın.

5.       İçine ince kıyılmış kuru domates, patlıcan ve zeytin dilimlerini ekleyin.

6.       Maydanozla süsleyin.

Afiyet olsun!
İLANDIR

Günün Yemeği: Tavuklu, Mısırlı ve Zerdeçallı Pilav


Günün Yemeği: Deniz Mahsüllü Pilav


Günün Yemeği: Akdeniz Sebzeli Bulgur Pilavı


Günün Yemeği: Sarımsak Soslu Erişte