Günün Yemeği: Fesleğen Soslu Mantarlı ve Brokolili Makarna

Günün Yemeği: Fesleğen Soslu Mantarlı ve Brokolili Makarna
Günün Yemeği: Fesleğen Soslu Mantarlı ve Brokolili Makarna

Fesleğen Soslu Mantarlı ve Brokolili Makarna

Malzemeler

·         1 paket Knorr Fesleğenli Makarna Sosu

·         1 ¾ su bardağı (375 ml.) su

·         250 gr. kepekli burgu makarna

·         300 gr. mantar

·         150 gr. brokoli çiçekleri

·         2 adet havuç rendesi

·         2 diş sarımsak

·          2 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı

·         Teflon tavaya zeytinyağını alıp ısıtın. İnce kıyılmış mantarları sote edin.

·         Sırasıyla sarımsak, brokoli çiçeklerini ekleyin. Orta ateşte 5 dakika sotelemeye devam edin.

·         Rendelenmiş havuçları da ekleyip 1-2 dakika daha pişirin.

·         Tavaya 1 ¾ su bardağı soğuk su ile Knorr Fesleğenli Makarna Sosu’nu dökün, kaynayana kadar karıştırın. Kaynadıktan sonra 5 dakika boyunca kısık ateşte ara sıra karıştırarak pişirin.

·         Dişe gelir kıvamda haşlayıp süzdüğünüz kepekli burgu makarnayı sos ile karıştırıp, sıcak olarak servis edin.

 Afiyet olsun!
İLANDIR