Günün Yemeği: Sarımsak Soslu Erişte

Günün Yemeği: Sarımsak Soslu Erişte
Günün Yemeği: Sarımsak Soslu Erişte

SARIMSAK SOSLU ERİŞTE

MALZEMELER
• 1 paket erişte
• 1 adet tavuk göğsü (harcı için)
• 2 yemek kaşığı Becel Pratik sıvı margarin (soteleme için)
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1 adet kuru soğan (harcı için)
• 4 adet taze soğan (harcı için)
• 1 tablet Knorr Tavuk Bulyon (harcı için)
• 5 diş sarımsak (harcı için)
• 1 tatlı kaşığı kekik (harcı için)
• 3 yemek kaşığı iri çekilmiş ceviz (harcı için)
• 1 tatlı kaşığı karabiber (harcı için)
• ½ su bardağı krema (harcı için)

HAZIRLANIŞI
1. Erişteyi haşlayın.
2. Yayvan bir tencerede sıvı Becel Pratik yağı kızdırdıktan sonra tavukları kavurup soğanları ve sarımsakları ekleyerek kavurun.
3. Daha sonra içine taze soğanları, cevizleri, karabiberi, kekiği, Knorr Tavuk Bulyon’u koyup tekrar kavurun.
4. Harcı ateşten indirmeden önce kremayı ekleyip karıştırın. En son erişteye karıştırıp sıcak olarak servis edin.
Afiyet olsun...
İLANDIR

Günün Yemeği: Domates Soslu Kıymalı Cevizli Erişte


Günün Yemeği: Beşamel Soslu Ispanak ve Peynirli Fırın Makarna


Günün Yemeği: Fesleğen Soslu Mantarlı ve Brokolili Makarna


Günün Yemeği: Pastırmalı ve Bezelyeli Pilav


Günün Yemeği: Mantarlı Fırın Makarna