Günün Yemeği: Sarımsak Soslu Erişte

Günün Yemeği: Sarımsak Soslu Erişte
Günün Yemeği: Sarımsak Soslu Erişte
Günün Yemeği: Sarımsak Soslu Erişte

SARIMSAK SOSLU ERİŞTE
MALZEMELER

·         1 paket erişte

·         1 adet tavuk göğsü

·         2 yemek kaşığı Becel Pratik sıvı margarin

·         1 tatlı kaşığı tuz

·         1 adet kuru soğan

·         4 adet taze soğan

·         1 adet Knorr Tavuk Suyu

·         5 diş sarımsak

·         1 tatlı kaşığı kekik

·         3 yemek kaşığı iri çekilmiş ceviz

·         1 tatlı kaşığı karabiber

·         ½ su bardağı krema

HAZIRLANIŞI

1.       Erişteyi haşlayın.

2.       Yayvan bir tencerede sıvı Becel Pratik yağı kızdırdıktan sonra tavukları kavurup soğanları ve sarımsakları ekleyerek kavurun.

3.       Daha sonra içine taze soğanları, cevizleri, karabiberi, kekiği, Knorr Tavuk Suyu’nu koyup tekrar kavurun.

4.       Harcı ateşten indirmeden önce kremayı ekleyip karıştırın. En son erişteye karıştırıp sıcak olarak servis edin.

Afiyet olsun...
İLANDIR