Hazır yemeğin yeni patronu: Sedat Zincirkıran

Hazır yemeğin yeni patronu: Sedat Zincirkıran
Hazır yemeğin yeni patronu: Sedat Zincirkıran
Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu'nun yeni başkanı Sedat Zincirkıran, üzerinde özellikle duracakları konuların başında okullara yemek hizmeti verilmesinin geldiğini söyledi.

İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Ege başta olmak üzere Türkiye genelinde 25 yemek sanayicisi derneğini çatısı altında toplayan YESİDEF’in yeni yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu (İYSAD) Başkanlığını da sürdüren Sedat Zincirkıran oldu.
Zincirkıran seçim konuşmasında, üzerinde özellikle duracakları konuların başında okullara yemek hizmeti verilmesi olduğunu belirtirken aynı zamanda yemek sanayicilerinin son dönemdeki sıkıntılarına da değindi. Artan gıda enflasyonu, et fiyatları ve eğitimli personel ihtiyacı gibi sektörün uzun vadeli sorunlarının çözümü için çalışmalara hız verileceğini vurguladı.
Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu’nun Sedat Zincirkıran başkanlığındaki yönetim kurulunda Levent Duyuler, Ali Önal, Faruk Aslanoba, Rafet Gülbil, İlter Boyalı, Ercan Canuysal, Adem Küpeli, İffet Hacıeyüpoğlu, Mevlüt Dağlar, Arslan Atlı, Ali Bingöl Yaşar, Sadettin Malkoç yer alıyor.