İftarda 103 yıllık gelenek

İftarda 103 yıllık gelenek
İftarda 103 yıllık gelenek
103 yıllık köklü bir geçmişe sahip Türkiye'nin en iyi kebap ve et lokantalarından Develi, Ramazan için özel iftar mönüleri hazırladı. Mönüde kebap ve et çeşitlerinin yanı sıra kağıtta pastırma, içli köfte, Antep usulü kuru patlıcan dolması, tandırda firik pilavı, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi lezzetler yer alıyor.

1912’de Antep’te açılan Develi Kebap 103 yıldır yoluna devam ediyor. Arif Develi’nin İstanbul’da Develi’yi açmasının üzerinden ise 50 geçmiş. Türkiye’nin en iyi kebap ve et lokantası gruplarından Develi, Ramazan ayı için özel mönüleri hazırladı. Gaziantep mutfağının duayeni Develi, geniş bir yelpazede hazırlanan iftar mönüleriyle her yer damak zevkine hitap ediyor. Kendine has tadıyla gurme damaklara hitap eden kebaplarının yanı sıra kağıtta pastırma, içli köfte, Antep Usulü Kuru Patlıcan Dolması, tandırda firik pilavı, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi lezzetler menüde sunulanlardan sadece bazıları…


Özel iftar mönüsünün 90 TL olduğu Develi’nin tüm restoranlarında tam donanımlı çocuk oyun odaları da bulunuyor.
www.develikebap.com

103 yıllık gelenek