Terasta yetiştirdikleri domates ve sebzelerle özel mönü

Terasta yetiştirdikleri domates ve sebzelerle özel mönü
Terasta yetiştirdikleri domates ve sebzelerle özel mönü
'Kendin yetiştir kendin ye' anlayışını Ritz Carlton Hotel 'yetiştir ve ikram et'e dönüştürmüş. Ağustos ayı boyunca Atelier Real Food ikinci kattaki terasta yetiştirilen domates ve sebzelerle hazırlanan yemekleri sunuyor...
Haber: MÜGE AKGÜN - muge.akgun@radikal.com.tr / Arşivi

Her ne kadar artık dört mevsim domates bulunsa da yaz aylarının özellikle de ağustos ayının en gözde sebzelerinin başında domates gelir. Güçlü antioksidan içeriğiyle en faydalı gıdalar arasında yer alan domates lezzetine doğal olarak yetiştirildiğinde ve mevsiminde kavuşur.

Ritz Carlton Hotel’in restoranı Atelier Real Food da bu aydan itibaren konuklarına “doğadan sofraya” anlayışıyla domates başta olmak üzere doğal ürünlerle hazırlanmış yemekler sunuyor. Otelin ikinci katındaki sebze bahçesinde yetiştirilen domates, patlıcan, biber, fesleğen ve kekik yetiştiriliyor. Tamamen organik ürünlerden oluşan Domates Menüsü’nün yaratıcısı ve Atelier Real Food’un Şefi Simon Wipf: “Boğaz manzarasına karşı açık havada yetişen ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi yok. İşin en güzel yanı da, restoranımızda misafirlerimize yerel deneyimler sunmuş oluyoruz” diyor.

Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek olan Domates Menüsü ve her ay mevsimin taptaze ürünleriyle hazırlanmış yeni menüler Atelier Real Food’da hem gözlere hem de damaklara hitap edecek gibi görünüyor…