Alaçatı'da organik bir lezzet

Alaçatı'da organik bir lezzet
Alaçatı'da organik bir lezzet
Organik kahvaltılarıyla adını duyuran Zeytinaltı'nı tasarımcı Hanife Sevginer, turizmci Atilla ve Keriman Sevginer işletiyor

 

İZMİR – Tatil mevsiminin gelmesiyle turizm yöreleri hareketlenirken sağlıklı beslenmenin önemi artıyor. Sağlık için organik yiyecekleri tercih edenler için bir seçenek Alaçatı’da bulunuyor. Zeytin ağaçları altında organik kahvaltılarıyla dikkat çeken Zeytinaltı’nı tasarımcı Hanife Sevginer, turizmci Atilla ve Keriman Sevginer işletiyor. Mekânda dalından koparılıp servis edilen organik domatesler, salatalıklar ve sebzelerden oluşan kahvaltının yanı sıra günün her saatinde sunulabilecek lezzetler de bulunuyor. Alaçatı plajlarına giderken, otoban viyadüğündeki toprak yola 600 metre uzaklıktaki Zeytinaltı için daha fazla bilgi www.zeytinalti.com internet adresinden alınabilir.