Bu da yemek defilesi!

Bu da yemek defilesi!
Bu da yemek defilesi!
Le Meridien İstanbul Etiler'in 4'üncü katında hizmet veren La Torre Restoran, yeni menüsünü Türkiye'de ilk defa düzenlenen 'Tabaktaki Sanat' adlı yemek defilesiyle sundu.

Türk mutfağı ile dünya mutfaklarını buluşturan, şef Tarkan Özdemir öncülüğünde pek çok lezzet sunan La Torre, menüsünü yeni lezzetler ile genişletti. Yeni menünün sunulduğu özel gecede konuşan La Torre Restoranın da içinde bulunduğu Le Meridien İstanbul Etiler Genel Müdürü Sabine Dorn Ağlagül, “ Bizim misafirlerimiz farklı tecrübeler edinmek isteyen sofistike kişiler. Le Meridien İstanbul Etiler olarak iyi analiz yeteneğimizle, sıra dışı ve ilham verici olma konusunda misafirlerimizin beklentilerinin üzerine çıktığımız için gururluyuz.” dedi. La Torre’nin yeni menüsü ile konuklarını keşfe ve tecrübeye davet eden Şef Özdemir “Amacımız Le Meridien’in mutfağa olan bakış açısını tabaklara yansıtarak misafirlerimizin damak tadını renklendirmekti. Bu yeni menü, bilindik tatlar ve yerel lezzetlerin yıkılıp, günümüz teknikleriyle harmanlanarak tekrar inşa edilmesi sonucu ortaya çıktı” diyor.

Otelin dördüncü katında yer alan restoranın otel dışından da ayrı bir girişi bulunuyor. Restoranın kapalı bölümü ve havuz başındaki açık terası 200 kişiyi ağırlayabiliyor. Gruplar için tercih edilen özel odaları ve bölümleriyle de La Torre, kahvaltıdan akşam yemeğine dek geniş bir yelpazede alternatifler sunuyor. Ayrıntılı bilgiye http://www.latorre-restaurant.com adresinden ulaşılabilir.


    ETİKETLER:

    Dünya

    ,

    İstanbul

    ,

    Tarkan

    ,

    Otel

    ,

    Akşam

    ,

    Restaurant

    ,

    gusto