Mevsimi geldi

Rengârenk yaz meyveleri tezgâhları doldurmaya başlayınca işi bildik lezzetleri yeni formül ve süslemelerle sunmak olan mekânlar da süratle harekete geçti.

Haziran ayı, şeftali ayı
Rengârenk yaz meyveleri tezgâhları doldurmaya başlayınca işi bildik lezzetleri yeni formül ve süslemelerle sunmak olan mekânlar da süratle harekete geçti. Bunlardan biri de Hilton İstanbul. Otelin içindeki The Roof Bar&Restaurant'ta 30 Haziran'a kadar şeftali ile hazırlanmış farklı spesiyaliteler var. Bu özel mönüde salata, iki ana yemek ve bir tatlı yer alıyor. İki ana yemekten biri deniz ürünlerini sevenler için hazırlanan şeftalili ve zencefilli tava kalkan. "Balık sevmem, et yok mu?" diyenler ise şeftali kompostosu ve soğanla sunulan ızgara kuzu filetosunu tercih edebiliyor. Karides ve kalamar salatasında şeftali sirkesi ile gerçekten değişik bir lezzet yaratılırken tatlı seçeneği olarak sunulan şeftalili tart, birlikte sunulduğu ev yapımı vanilyalı dondurma ile son derece uyumlu bir ikili oluşturuyor. Özel yiyecekler iyi, Boğaz manzarası huzur veriyor.
Tel: (0212) 315 60 00