Didem Şenol
İçinde "Didem Şenol" Geçen Tüm Haberler
Türkiye'nin en cesur gazetesi Radikal, Didem Şenol ile ilgili tüm arşiv haberlerini ve son dakika gelişmelerini okurlarına sunuyor. Didem Şenol haberleri, Türkiye ve Dünya'dan diğer tüm ekonomi, politika ve spor gelişmelerini Radikal'den takip edebilirsiniz.
Kanyon'dan yeni yeme-içme mekanları ve DOT sürprizi!
Levent'in lüks AVM'si Kanyon, yeme-içmeden sanata yeni mekanlarla 10'uncu yılını karşılamaya hazırlanıyor... Ünlü tiyatro grubu DOT da yeni sezonda Kanyon'a geliyor!
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Gram gram iyi yemek şimdi de...
'İyi yemek' mottosuyla yola çıkan şef Didem Şenol, ayaküstü atıştırmalık büfesi diyebileceğimiz Gram'ları üçledi. En küçük durağı Levent Kanyon'un alt katında açılan Gram'da öğlenleri sıcak yemeği de ihmal etmemişler.
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Hemen mutfağa koşmak isteyeceksiniz!
Maya ve Gram lokantalarının sahibi ünlü şef Didem Şenol, yeni kitabı 'Biraz Maya Biraz Gram'da mevsimsel ürünler kullanılarak yaptığı yemekleri perde arkası hikayeleri ve anılarıyla beraber anlatıyor. 12 ayın yemekleri birbirinden yaratıcı, bir o kadar da yapımları kolay. Kitabı elinizden bıraktığınızda hemen mutfağa koşmak isteyeceksiniz.
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Türkiye balıkçılığının sorunları İtalya'da tartışılıyor!
İtalya'nın Cenova kentinde düzenlenen SLOW FİSH'te denizlerin geleceği ve balıkçılığın sorunları tartışılıyor. Keşke İstanbul bu etkinliğe gelecek yıllar için talip olsa...
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Restoran sektörü gözünü orta sınıfa dikti

Restoran dünyasının, yeme-içme sektörünün ünlü isimleri, şefleri şimdi daha basit, hızlı yemek sunan yerler açma yarışında, öncüler şanslı olacak...
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Maya tuttu sıra Gram'da

Kendi restoranını açan şefler kuşağının başarılı temsilcilerinden Didem Şenol Karaköy Maya'nın ardından Maslak Orjin'deki Gram'da da lezzet ve huzurla harmanlanmış yemekler sunuyor...
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.'Biraz Maya, Biraz Gram' ve Didem

'Biraz Maya, Biraz Gram' kitabının sunuşunda Didem Şenol Tiryakioğlu'nun ilk cümlesi zaten her şeyi özetliyor: Çalışmayı seviyorum.
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Şemsa ve Kantin!

20 Ocak 2015, tam 15. yaşını kutladı Kantin. Şemsa uzun masalar kurdu, geçtiğimiz salı ve çarşamba günü, Kantin'in ve kendi dostlarını ağırladı.
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Bu insanlar sizin için çalışıyor

Rezervasyon yaptırıp, son dakika gitmemeye karar verip, bir de zahmet edip işletmeye haber vermediğimizde ne oluyor? İşte yanıtı...
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Salebe zencefil öyle yakışıyor ki!

O salebin ilk yudumunda ne yorgunluk, ne dert, ne tasa kalır. Ağzımda sütün, salebin ve zencefilin yarattığı ilk tat ile yüzüm aydınlanmaya başlar. İkinci yudumda ise kendime gelmiş olurum
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Sirha ve Omnivore izlenimleri

Otelcilik sektöründe geçirdiğim yıllar boyunca sayısız fuara katıldım. Hala bazı şeyler aynı formatta devam ediyor. Göz alıcı hosteslerin ürünleri beklediği stantlar da vardı Sirha'da mesela
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Bir Karaköy klasiği

Karaköy Lokantası, hem esnaf lokantası hem de meyhane konseptini çok başarılı biçimde temsil ediyor...
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Kadınlar da içkiden anlar hem de çok iyi...

Dünyada içki, özellikle şarap tadımında uzman kadınlar artıyor. Sizleri Türkiye'nin ilk içki marka elçisi bir kadınla tanıştırmak istiyorum: İlkgün Çam
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Şeflerin seçimi ne?
Herkes onların işlettiği restoranlara gidiyor, onların yaptığı yemekleri yiyor. Peki, onlar nereye gidiyor? Yemek dünyasının 10 ustasına kendi mekânları dışında gittikleri ve önerdikleri restoranları sorduk.
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Zincirler ve şubeler lezzetin düşmanı mı?

Şefin mutfağının başında olduğu bir lokantadaki yemeğin lezzetini herhangi bir şubede yakalamak mümkün değil.
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Denizlerin efendileri: 'Boğaza adam atsan düşmezdi'
30'lardan beri İstanbul'da avlanan balıkçılar anlatıyor: Haliç'te olta atardık. Oltayı denizin dibine hızla indirmeyi başarabilirsek lüfer, ortalarda kalırsa torik tutardık!
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Slow Fish İstanbul'da bugün ne var?
Slow Fish Istanbul'un Boğaziçi Üniversitesi Albert Long binasında başlayan etkinliklerin birinci gününde lüfer avcılığı üzerinden İstanbul ve boğazların çevre ve tüketim ilişkisi üzerine tartışmalar ve sunumlar yer aldı.
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.'Boğaziçi Balıkları', final versiyonuyla Slow Fish İstanbul'da
İstanbul'un, denizin ve balıkların bir asırlık macerasının detaylı bir özeti...
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.İstanbul'un 'en balıklı' günleri başlıyor!
İstanbul'un lüfer bayramı bu yıl 'Slow Fish İstanbul' ile uluslararası nitelik kazandı. Etkinlikler, herkese açık ve ücretsiz.
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Damak tadının yeni üssü Karaköy
Eskiden de damak tadına hitap eden mekânlar vardı ama Karaköy son yıllarda yeme-içme dünyasının yeni merkezlerinden birisi oldu. Her geçen gün yeni bir mekânın açıldığı Karaköy'de ne, nerede yenir?
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Damak tadının yeni üssü Karaköy

Eskiden de damak tadına hitap eden mekânlar vardı ama Karaköy son yıllarda yeme-içme dünyasının yeni merkezlerinden birisi oldu. Her geçen gün yeni bir mekânın açıldığı Karaköy'de ne, nerede yenir?
Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun.Maya'nın mücverine ne oldu?
