Yamyamın kitabı

Okuyan Us Yayın'ın farklı ilgi alanlarını kaynaştıran ilginç kitaplar zinciri,
'Yamyamın Yemek Kitabı'yla renklendi.

İSTANBUL - Okuyan Us Yayın'ın farklı ilgi alanlarını kaynaştıran ilginç kitaplar zinciri, 'Yamyamın Yemek Kitabı'yla renklendi. Gastronomi ve antropolojiyi mizahın süzgecinden geçiren yazar 'Prof. Dr. Yusuf Eradam' bu kitapta, bir gurmenin kendi tercihiyle nasıl yamyam olduğunu ve yamyamlığın kısa tarihçesini anlatıyor. 'Koli Kadir Biftek', 'Limonlu Jenifer Lopez' gibi isimler taşıyan çorbalar, iştah açıcılar, ordövrler, tatil ve bayram yemekleri ile yol ve 'kol yemekleri'nin yer aldığı kitabın 'hesabı ise fiks' 5 milyon 800 bin lira. (Kültür Sanat)


    ETİKETLER:

    İstanbul

    ,

    Gastronomi