24 C
New York kenti
Perşembe, Ağustos 20, 2026

Buy now

25 asırlık taş ocağında müzik şöleni! ABD’li piyanist Craig Sheppard sahne aldı

23. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali kapsamında Bodrum’da sahne alan ABD’li piyanist Craig Sheppard, Antik Taş Ocağı’nın tarihi atmosferinde klasik müzikseverlerle buluştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Bosfor Turizm’in ana sponsorluğunda düzenlenen festivalin “Taşta” konserleri serisinde Craig Sheppard, 25 asırlık Antik Taş Ocağı’nda sanatseverlerle buluştu.

Uluslararası sahnede 50 yılı aşkın deneyime sahip olan Sheppard, izleyenleri için F. Chopin, C. Debussy, G. Faure ve L.v. Beethoven’ın eserlerini seslendirdi.

Klasik müzikseverler için Frederic Chopin’in, “Fantasy in F minor, Op. 49” adlı eseri seslendiren sanatçı, bu eserden sonra yine aynı bestecinin “Barcarolle in F-sharp major, Op. 60” adlı yapıtıyla programına devam etti.

Gecenin sonunda klasik müzikseverlerin alkışlarıyla sahneden ayrılan Sheppard’a çiçek takdim edildi. (AA)

SON GİRİLEN İÇERİKLER