1.8 C
New York kenti
Perşembe, Aralık 18, 2025

Buy now

Seda Sayan sessizliğini bozdu! Güllü’nün çocuklarıyla ilgili detayı ilk kez açıkladı

Şarkıcı Güllü’nün şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada kızı Tuğyan Ülkem Gülter tutuklandı. Seda Sayan ise ünlü şarkıcının çocuklarıyla ilgili detayı ölümünden sonra ilk kez açıkladı.

Ünlü şarkıcı Güllü’nün Yalova’daki evinin 6’ncı katından düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kızı Tuğyan Ülkem Gülter, “tasarlayarak kasten yakınını öldürmek” suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Evinin penceresinden düşen Güllü’nün ölümüne ilişkin soruşturmada, Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesinde, “Tuğyan, Gül anneyi itti” diyerek itirafta bulunduğu öğrenildi. ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanan Tuğyan Ülkem Gülter’in ise suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

YATAĞIN YERİ 1 HAFTA ÖNCE DEĞİŞTİRİLMİŞ

Kanal D’de yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında dün ekrana gelen bölümde Güllü’nün sır dolu ölümü ele alınmıştı.

Yayına bağlanan CNN Türk muhabiri Merve Tokaz, Güllü’nün oğlu Tuğberk’in ifadesiyle ilgili şoke eden kısımları aktarmıştı.

Tokaz, yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

”İnanılmaz detaylar var Tuğberk’in ifadesinde. Hakikaten böyle okuyunca, parçaları da birleştirince, o soru işaretleri, düğümleri aslında hiçbir şeyin tesadüfi bir şekilde gerçekleşmediğini anlatan bazı ifadeler var. Şimdi sen çok önemli bir detaydan bahsettin Ferda Yıldırım. Dedin ki yatak detayı. Şimdi burada suçlama ne? Tuğyan’a yöneltilen suçlama ne? Tasarlayarak, kasten yakınını öldürme suçlaması. İşte bu nasıl tasarlandıysa savcılık işte bunun peşinde. Dün Tuğberk’in yatakla ilgili vermiş olduğu beyan çok önemli. Ne diyor Tuğberk ifadesinde? Olayın gerçekleştiği yani Güllü’nün hayatını kaybettiği, pencereden tırnak içerisinde söylüyorum düştüğü gün yatak cama dikey bir şekilde olarak konumlanmış. Yatakla gardırop arasında da bir koridor söz konusu. Bu koridor aslında yokmuş. Nasıl yokmuş? Tuğberk ifadesinde şöyle söylüyor; aslında yatağın yeri o şekilde değildi. ‘Bir hafta önce, bu olay yaşanmadan bir hafta önce, annem ölmeden önce yatak cama paraleldi, dikey değildi’ ifadesini kullanıyor. Yani, o koridor cama yaklaşılması bilinçli olarak mı yapıldı, bu yatağın değiştirilmesi hadisesi sırf Güllü’nün cama yaklaşabilmesi için miydi? Çünkü eğer 1 hafta öncesine kadar yatağın konumu o şekilde olsaydı, yani cama paralel bir şekilde uzanıyor olsaydı yatak, Güllü belki de o cama hiçbir şekilde o kadar yakın olamayacaktı, yaklaşamayacaktı.”

AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Tuğyan’ın tutuklanmasının yankıları sürerken, ünlü sanatçı Seda Sayan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. 62 yaşındaki Sayan, geçmişte Güllü’nün çocukları Tuğyan’la Tuğberk’in okul taksitlerini ödediğini söyledi.

”KEŞKE BUNLAR YAŞANMASAYDI”

İşte, Seda Sayan’ın o açıklamaları:

”Bunu ilk defa ekranlardan söylüyorum. Bunu Tuğyan da Tuğberk de ikisi de biliyorlar. Bunu daha önce dile getirmedim ama Tuğyan’la Tuğberk bu olay ortaya çıkmadan önce bana haber gönderdiler. Biz Seda ablamla programa çıkmak istiyoruz diye. Bende gelin dedim. Bunu söylediğim için beni lütfen yanlış anlamayın. Bu bizim aramızda konuşulduğu için söylüyorum. Özgür Aras beni aradı. Güllü’nün çocukları seninle konuşmak istiyorlar dedi. Çünkü demişler: ”Annemizin çok sıkıştığı, bizim okullarımızın taksitlerini ödeyemediği zaman sizden almışlardı dedi.” Özgür Aras. Okul taksitlerimizi bile ödemişti. Bunu söylediğim için çok üzgünüm. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Üzüntümü tarif edemem. Baştan beri kafamıza yatmayan şeyler vardı. Konduramadık.” diye konuştu.

Sayan’ın bu açıklamaları sosyal medyada en çok konuşulan konularından birisi oldu.

SON GİRİLEN İÇERİKLER